Cicoma Kozmetika

Kozmetikai csúcstechnika, Szegeden csak a Cicomában:

Thermage Proffessional kezelés - Arcfiatalítás műtét nélkül

A Thermage kezelés hatása:

Kattints ide további részletekhez »

"A Thermage kezelés menete:

Kattints ide további részletekhez »

Rádiófrekvenciás Proffessional ránctalanítás és feszesítés, Szegeden csak a Cicomában!

2036735482

Újdonság, Szegeden CSAK a Cicomában!

EsteticLine LED Mask Professional - Nagy energiájú fény-esztétikai kezelés

"Az EsteticLine LED Mask nem csak szépít, fiatalít, hanem optimalizálja a sejtek közötti kommunikációt is a mélyebb rétegekben."

neural process

"Zöld fény - Az ödémára hajlamos, rozácás, foltos bőrre"

574-709-2723

"A Cicomában az első mindig a vendég, minden téren. Pontosan azt kapja mindenki, amire szüksége van, erre Gabi szakértelme a garancia. Számos szolgáltatás áll a vendég rendelkezésére, melyek közül igényeinek és (nem utolsó sorban) pénztárcájának is megfelelően választhat. De nincs különbség az alacsonyabb és a magasabb árfekvésű szolgáltatást választók között, mindenkit maximális odafigyeléssel és profizmussal kezel Gabi. Sőt! Hiába szeretné valaki a legdrágább kezelést, ha a bőrének ez nem megfelelő, itt nem kapja meg! Ha "csúnyán" fogalmaznék, azt mondanám, Gabi nem a pénzre utazik!  🙂  A Cicomában legfontosabb a szakmaiság, ami jó kedvvel, nyíltsággal, őszinteséggel párosul, minderre garancia Gabi, az ő több évtizedes szakmai tapasztalata, személyisége és embersége. (8015501164)

"Csatlakozom az előttem szólóhoz, pontosan így van. És mindig van egy kis plusz meglepi. Köszönjük! (Kumbor Emese)

"Érzem, hogy feszesebb a bőröm, nem olyan plötyi"

"Csajok, ennek a hatása sokkal intenzívebb, kirobbanó!"

"Mindig jártam kozmetikushoz, de sosem éreztem a kezelések után, hogy olyan "pihepuha" ragyogó lenne a bőröm. Mivel sokat hallottam a kolléganőimtől a Cicomáról, ezért egyszer csak eljöttem. Ennek már kb. 20 éve. Akkor értettem meg, hogy mi az igazi kozmetika, akkor láttam azt, hogy milyen az, amikor tényleg megszépül az ember! (Ilona)

"Nincsenek karikáim, nincsenek ráncaim, nem, hiszem el, nincsen beesve a szemem, nem gondoltam volna, hogy ekkora változás lesz!"

"Hú, Gabika ez nagyon jó! Eltűntek a karikák a szemem alól, feszesebb a bőröm, az arcom az föntebb emelkedett, sokkal feszesebb, nagyon tökéletes!"

"Ma is pontosan azt kaptam, amit mindig a Cicomában, maximális profizmust, két órás testre szabott luxuskényeztetést, odafigyelést, pihenést, kikapcsolódást, jó kedvet. Mindezt megfizethető áron!
Még szinte be sem léptem, Gabi máris azzal fogadott, hogy óriási meglepetése van számomra, egy új vákuumos kezelés, amit ajándékként próbálhattam ki, szenzációs volt, azonnal látható eredménnyel!
Köszönöm a törődést, a szeretetet, a tiszteletet, a kitűnő hangulatot, a sok nevetést (Amálka és Ribizli Gizi is biztosan sűrűn csuklott....), az isteni csokit, a fantasztikus ajándékkezelést, és természetesen a megkérdőjelezhetetlen szakértelmet! " (9144668891)

"Nyúzott voltam mindig úgy néztem ki, mint aki állandóan fáradt, beesett arcú, karikás szemű! 😞 Nem volt őszinte a mosolyom, mert nem éreztem, hogy jól nézek ki, az önbizalmam romokban hevert. 😞

Azután láttam a Thermage-t, elmentem a Cicomába és megkérdeztem Gabit, hogy ez jó-e nekem? Azt válaszolta, igen! 😊 Reményt adott, mosolyt, önbizalmat, a többi már a múlté! 😊

A napokban akadt egy kép a kezembe, a kezelés előttről. 😲 El sem hiszem, hogy a kezelés előtt milyen élesek voltak a ráncaim a szám körül, beesett volt az arcom, a szemkarikákról nem is beszélve. 😞 Amióta megvolt a Thermage kezelésem, IMÁDOM az eredményt! Szóval élvezem a hatását a Thermage-nak! Köszi Gabi (Karolina)"

Mit jelent az, hogy "addig kell jönni, amíg nem késő?"

A helyzet az, hogy van az az állapot, amikor MÁR CSAK A SEBÉSZ KÉPES elégedettségre okot adó eredményt produkálni.

Nem túl gyakran, de előfordul, hogy azt kell mondjam:
"Ezen már csak a plasztikai sebész tud segíteni! Hamarabb kellett volna jönnöd... Hol voltál 10 évvel ezelőtt, amikor még simán megoldhattuk volna, hogy soha ne kerülj ilyen állapotba?!"

A válasz az szokott lenni, hogy "akkor még nem láttam."
De ha eljött volna, akkor időben kiderül! De nem jött el.

Időben kell elkezdeni foglalkozni a bőrünkkel. Addig, amíg nem késő
Akkor nincs injekció, nincs komplikáció. Az arc és nyak bőrének, kötőszövetének tudatos telten, feszesen tartásával már a kezdődő, kedvezőtlen képet mutató stádiumában érdemes foglalkozni.

Addig, amíg nem, késő!